..When love knocks the door..



Μια μέρα ηλιόλουστη ,γιορτινή , ήρεμη και ευχάριστη  όπως η σημερινή, με ώθησε να ανοίξω το Laptop κάπου με θέα την καταγάλανη θάλασσα και να σας αναφέρω το σημερινό μας θέμα.
Ωωω ναι! ένας αέρας ανάλαφρος , καινούργιος , με καθαρό οξυγόνο και ενέργεια για το παρακάτω πόστ.
Ξέρω κάνω Guest εμφανίζεις αλλά όταν τις κάνω αξίζει πραγματικά τον κόπο.
Θα ξεκινήσω με την εξής ερώτηση, "'Έχεις την εντύπωση ότι έχεις ερωτευτεί πραγματικά?"
Εάν "ναι" ..τι συναισθήματα σου έρχονται τώρα στο μυαλό και τι εντυπώσεις?
Αρχικά μπορείς να τις θυμηθείς? η μήπως δεν σου έχει χτυπήσει ακόμα την πόρτα και πιστεύεις ότι ήταν έρωτας και όχι ένα μπαλόνι που απλά έσκασε ξαφνικά?
Έτσι πίστευα και εγώ..... Ότι ερωτεύτηκα μία φορά τελείωσε άδοξα ,πέρασα διάφορες καταστάσεις και επιτέλους βρήκα ένα συνοδοιπόρο στη ζωή μου που τελικά δεν ήταν έρωτας.
Έπειτα εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις περάσει όλα ,εμφανίζεται ένα συναίσθημα διαφορετικό , νέο , αλήτικο , πολλά υποσχόμενο ,που δεν χρειάστηκε προσπάθεια για να συμβεί απλά συνέβη. Έτσι ξαφνικά , από του πουθενά ,
Χωρίς να χρειαστεί καν να το επιδιώξεις ή να το αναζητήσεις ή έστω να το προσπαθήσεις , απλά και μαγικά συνέβη.
Που φαινομενικά δεν περίμενες ποτέ από το συγκεκριμένο άτομο ή και άγνωστο αλλά να που γίνεται.
Η καθημερινότητα σου αλλάζει , οι προταιρεότητες ,οι σκέψεις , οι στόχοι , τα μελλοντικά σου όνειρα και η σκέψη μια "ΖΗΣΤΟ".
Ξαφνικά πιάνεις τον εαυτό σου να έχει δεύτερες σκέψεις , να βάζει πρέπει , να τελειώνει καταστάσεις έτσι απλά και εύκολα, ίσως μια χρόνια σχέση που συνηδητοποίησες ότι έφτασε στο τέλος λόγο
αυτού.
Όλα για τον έρωτα , όμως είναι έρωτας? υπάρχει κοινό συναίσθημα? ίδιο feeling?πολλές σκέψεις και ένα περίεργο σταυροδρόμι.
Τι να επιλέξεις? μια σταθερή σχέση που κρατιέται στο χρόνο αλλά μέσα σου δεν νιώθεις αυτή την ένταση και την γλύκα παράλληλα? ή ένα δυνατό έρωτα με ηλικία εφήβου που θα σε πάρει και θα μεταφέρει σε άγνωστα μονοπάτια , με άγνωστη λήξη τέλους , πρωτόγνωρα συναισθήματα , νέες καταστάσεις ,μοναδικές αλλά άγνωστο μέλλον?

Κλείνοντας θα ήθελα να σας αφιερώσω το παρακάτω και οι σκέψεις δικές σας.


---->Όπως πάντα θα περιμένω τα δικά σας καυστικά σχόλια. <----

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Past - Present - Future

The First Touch....!!!!!!

feelings around you baby........